WHOs planer

Det är inget som nått oss över en natt men ja, såhär ser ambitionen ut för en icke folkvald elit. Sedermera har vi en folkvald politisk elit västvärlden över som gladeligen verkar tycka det är okej att ge en organisation som WHO makt på en nivå vi aldrig sett.

Detta är inget nytt. Planerna har funnits länge. Bloggen har knappt tagit i det men detta för att ämnet är så pass stort och viktigt att det förtjänar egna större poster. Stora ambitioner från mig, som skralt egentligen inte har tid till det. Research görs varje dag men att sätta det ’på papper’ tar tid när det ska förklaras och bli rätt. Denna blogg skulle inte existera om den så kallade massmedian gjorde sitt jobb. Har egentligen annat att göra.

Här kan du skriva under ett svenskt uppror som tar i frågan. Detta är genuint viktigt att engagera sig i.

Jag kollade en snabbis i min databas gällande frågan. Slänger med några PDF.

http://www.dubblastolar.se/wp-content/uploads/2023/09/World-Health-Assembly-agrees-to-launch-process-to-develop-historic-global-accord-on-pandemic-prevent.pdf – Från WHO själva.
http://www.dubblastolar.se/wp-content/uploads/2023/09/Opinion-We-need-a-Global-Pandemic-Treaty-before-its-too-late-CNN.pdf – CNN med flera jättar tycker tanken är fantastisk.
http://www.dubblastolar.se/wp-content/uploads/2023/09/One-Health-ESG-Sustainable-Development-Inside-the-WHOs-Pandemic-Treaty-–-OffGuardian.pdf – Rekommenderar starkt denna artikel för kunskap.
http://www.dubblastolar.se/wp-content/uploads/2023/09/Africa-objects-to-US-proposal-on-controversial-IHR-amendments.pdf – För ett år sedan stod Afrika upp. De borde veta vad WHO är kapabla till.

Jag vill inte låta negativ till bloggen. Tycker det är roligt att skriva. Mitt i allt finns det ett ansvar hos varje medborgare att göra något. Detta och allt vad Dubbla stolar betyder är ’något’ för mig. Har ett par hundratusen PDF med allt från vetenskap till artiklar från massmedia i alla möjliga ämnen. Dubbla stolar behöver finnas för att få ut en liten del av all research som gjorts senaste 20 åren och som kommer fortsätta göras till hjärtat slutar slå.

Gör din egen research.
Tack för din tid.

Lämna en kommentar