Södra europa brinner och isbjörnarna försvinner?

Vi forsätter temat att jordens undergång är nära men att vi fortfarande kan vända skutan åt rätt håll. För det är så tongångarna går och har gått under många år. Ge folket hopp men det kommer krävas din frihet och mer pengar.
Vi är närmare slutet än någonsin.
Forskarna hade fel, vi hade inte 20-30 år kvar, det händer nu.
Osv osv.

Backa bandet till Al Gore’s berömda förutsägelser 2009 om att (is)björnarna snart var ett minne blott. Hur ser det ut idag? För det första pratas det inte så mycket om isbjörnarna längre. För det andra ökar dem i antal.
http://www.dubblastolar.se/wp-content/uploads/2023/07/The-Myth-That-the-Polar-Bear-Population-Is-Declining-Foundation-for-Economic-Education.pdf
Men så kallade fact checkers försöker alltid komma till räddning.
http://www.dubblastolar.se/wp-content/uploads/2023/07/Bipolar-Disorder-In-Climate-Science-Real-Climate-Science.pdf
http://www.dubblastolar.se/wp-content/uploads/2023/07/Climatologists-Embarrassed-Increase-in-Global-CO2-Levels-Accompanied-by-Arctic-Sea-Ice-Growth-–-Wa.pdf
Några smulor som kan göras till ett helt kak-kalas.


Men till södra europa. Daily Sceptic rapporter bra.

Samtidigt når FN och mainstream media nya höjder i att försöka hitta mer kraftfulla ord för att förklara situationen. Känslan är att snart kommer några nya catchiga fraser för att fortsätta hjärntvätten av den villig att lyssna.
https://www.youtube.com/watch?v=JOe0_jFIE-4
https://www.youtube.com/watch?v=mBtbdwWDNtc
https://www.youtube.com/watch?v=sq7vPhnHXMw

Det finns ingen nyans i rapporteringen traditionella media ger och otroligt bristfällig sådan i politiken likaså.

Med datamodeller som grund sätter man policys. Under alla år har man haft brutalt fel. En datamodell är inte bättre än människan som programmerade den och man behöver knappast vara konspirationsteoretiker för att ’misstänka’ viss partiskhet vid tangentbordet.

Jag förespråkar diskussion och öppna kort. Försvinnande få media, politiker och övriga makthavare är beredda att spela med. Så blir det när man egentligen inte har mer än känslor att komma med.

Avslutningsvis. Den som följt denna blogg men än mer känner mig personligen vet att jag inte är någon förnekare av klimatförändring. Klimatet är i ständig förändring. I ett kommande inlägg ska jag visa hur man kan skapa sin sanning med hjälp av hur man presenterar data. Aka hur man ljuger med statistik.

Gör din egen research.
Tack för din tid.

Lämna en kommentar