Skulle du vilja bo såhär?

Man kan skratta åt det. Man kan beundras över visionerna. Man kan också vara någonstans där mitt emellan.

Tänker inte expandera så mycket i detta utan låter videon tala för sig själv. Värt att lägga på minnet är dock World economic forum (WEF) har en hand i, i stort varje sak du kan tänka dig. Man har tex ett så kallat young global leaders program och har rätt nyligen sagt att man är stolta över att ha penetrerat diverse länder rent politiskt med sitt program. En lista över namn som funnits med i detta program finner du här under ”download the WEF graduate list” och nedan följer en video med citatet…

Skulle du vilja bo på som i videon ovan? Det må vara en vision, långt ifrån att bli fakta men vi måste börja tänka redan nu, framförallt för framtida generationer, om frihet ska vara en grej även då.
WEF kommer det komma mer om. För kanske tycker man inte det är så stort problem. Kanske tycker man till och med de menar väl.

WEF är ingen liten knatte på gatan direkt. Här snackar vi enorma krafter ekonomiskt. Enligt mig med hemska agendor och jag är inte ensam. Här gäller det att vara vaken som medborgare. Än mer så när vi har en media som inte kan rapportera rättvist om dessa organisationer för att man av olika grad är ägda av dessa människor / fondförvaltare / företag. Tyvärr är det så, det handlar om att utbilda sig själv för ingen annan kommer göra det åt dig.

Gör din egen research.
Tack för din tid.

Lämna en kommentar