Mitt namn är naturlig immunitet (mail till Falu-Kuriren)

Fy för den som trotsade kunskap från urminnes tider. Covid-19 bröt ny mark. Det var något helt annorlunda med detta virus. Med klar tydlighet fanns bara ett bot: Injektioner från Big Pharma.

Ska inte säga plötsligt för media har täckt för big pharma i årtionden men ja, det var knappast något annorlunda nu. Det var några år sen sista vaccinationskampanjen. Vad var skillnaden nu? Åren har gått och världen rikaste har kopplat ett än större grepp om världen. Så vi såg en än mer koordinerad insats från media, politiker och andra i maktpositioner. Allt från globalt till lokalt – här fanns inte plats för något annat än det Big Pharma serverat regeringar – nu var det medias uppdrag att se till att folket tog det (medvetet som omedvetet). Sprutan alltså.

Kanske är det att göra det enkelt. Kanske är det inte helt sant. Det är dock min upplevelse. Jag kommer visa varför under många år här på Dubbla Stolar.

Igår publicerade Falu-Kuriren denna artikel: https://www.falukuriren.se/2023-02-16/nu-kan-du-ga-till-jobbet–och-forskolan–med-snuva.
Ett citat från artikeln…
– Men nu är viruset inte helt nytt. Immuniteten är utbredd eftersom många har haft covid eller är vaccinerade. Vi har lärt oss mycket och måste nu börja se viruset som ett av flera olika förkylningsvirus som vi är bekanta med sedan länge, säger Inger von Rosen.

Jag kommer inom sinom tid börja lägga ut mina mail till Falu-Kuriren men håller lite på det. Skickade ett till igår och som vanligt skickas dessa mail till personer högre upp på FK och de som varit med och skrivit om pandemin senaste åren. Inte alla men de flesta. Skapade en ny mailadress då mitt namn sällan får något svar och när jag väl fått det är det i princip helt uteslutande självförsvar som enligt mig är utan självinsikt. Skapade mailen naturligimmunitet@outlook.com

Personen som den naturliga immuniteten pratar om är mig. Kommer komma in på detta mer framöver.

Men jag tycker det är värt att fundera över läget just nu. Plötsligt pratar Region dalarna om naturlig immunitet och det har man säkerligen gjort på ett eller annat sätt tidigare. Det är inte viktigt. Det viktiga är att vi har en tidning som inte ville publicera att JAG pratade om detta för snart ett år sedan. En tidning som skalade av den intervjun till något väldigt naket, som inte längre var jag utan kunde vara vem som helst. Skulle jag ställa upp på att den intervjun publicerades hade det bara funnits en förlorare: Jag.

Det vi ”vet nu” har vi vetat länge. Finns en anledning till att jag inte tog en spruta och skulle inte göra det under några omständigheter. Det finns en anledning till att jag är säker på det. Det kallas vetenskap. Det kallas kliniska studier. Det kallas att researcha brett. Går knappast att säga att jag hade fel idag. Vad som är riktigt läskigt är att vi har en media som totalt bortsett från detta MEN som troligtvis kommer krypa till korset inom sinom tid men göra det snyggt och få folk att tro ”detta är något nytt vi lärt oss”. I vissa fall kommer sanningen också tillslut ut men tiden har då gått och ämnet är inte lika relevant av diverse olika anledningar. Så brukar det nämligen gå till. Jag är 35 år men har varit med i detta länge. Vad som är positivt är att allt fler vaknar och tendensen är att vi har en allt större misstro till bland annat media.

Kommer återkomma till just intervjun och mycket annat.

Gör din egen research.
Tack för din tid.

Lämna en kommentar