Mail till FK: Söker svar från 5G-experten & fler skärmbilder på censur på FKs Facebook.

Kommer lägga upp allt fler mail jag skickar till FK och målet är som sagt tidigare att lägga upp så mycket som möjligt av vad som skickats förut. För att få ut det på bordet så att säga.

Förvarnar återigen om min ton. Jag är en snäll människa men tonen i mailen är inte alltid snäll. Varför? Ett resultat av i vissa fall år av ignorans.

Länk till mailet i fråga.

Detta mail skickades förra veckan. Till deras 5G-expert (haha) Jens Runnberg men som alltid (sen ett bra tag tillbaka skickas det till flera). Grunden till detta är att journalister på FK hänvisat mig till deras chefer vid ett par tillfällen. Förövrigt mer eller mindre de enda gångerna jag fått något svar. Fått det vid ett par tillfällen till – något vi förhoppningsvis återkommer till.

Grunden till mina frågor kommer utifrån denna text, signerad Jens Runnberg: https://www.falukuriren.se/2022-09-05/klimatfornekare-och-konspirationsteoretiker-foretrader-sd-i-dalarna.

Såhär ser det ut allt som oftast som censurerad på våra sociala medier. Det går absolut att argumentera för att det inte hör till ämnet – det köper jag och att detta skulle kunna vara en legitim anledning att plocka bort kommentarer (men kika vilka kommentarer som får finnas kvar så kan man börja fundera). Går också att påstå att jag är lite för ironisk i min ton men den skulle samtidigt kunna vara min sanning och tillika en hyllning till FK. Men såhär är det oavsett-hur, är inte första gången jag gör detta. Notera: Du tror som avsändare till kommentaren att den syns för alla (loggar in med annat konto så finns den inte). Så fel du hade, den är censurerad.

Och här ett är ett tidigare inlägg med ämne FKs censur.

Gör din egen research.
Tack för din tid.

Lämna en kommentar