Gravida i Dalarna erbjuds vaccin mot kikhosta

Jag har kopierat och klistrat in rubriken från Falu Kuriren 10 januari detta år. Länk till artikeln. Här är Region dalarnas pressmeddelande. Mer eller mindre kopiera och klistra in arbete från FK.

Jag tänkte: Jaha, har dem godkänt ett vaccin enbart mot kikhosta? För ingenstans i pressmeddelandet / artikeln ser jag någon referens till difteri och stelkramp som används tillsammans med kikhosta i en spruta som kallas Tdap (och DTaP). Skickade ett mail till Region dalarna…

Det må ses som en liten grej. Fakta är dock att varken Region dalarna eller i detta fall Falu Kuriren talar sanning. Kan tycka båda i detta fallet ska göra saker annorlunda. Region dalarna ska givetvis skriva att det är en kombinationsspruta. Falu Kuriren, i detta fall Carl-Johan Goth (men alla hans kollegor hade gjort samma sak) ska göra mer än bara kopiera och klistra in.

Men snälla, vad försöker jag beskriva för värld? Klart dessa saker inte kommer göras. Man ska komma ihåg att medier inte har några problem med att sätta i detta fall Region dalarna under lupp. Det är först när man ger sig på big pharma man är ute på förbjuden mark.

Kommer givetvis in på detta mer många gånger i framtiden.

Men vilka är vårat läkemedelsverk största investerare? Big pharma är svaret som åtminstone för x antal år sedan stod för 95 procent av läkemedelsverkets intäkter.
Vilka frågor ställer det? Inte alls dömt att misslyckas.
Är långt ifrån sista gången just detta nämns så lämnar detta för nu.

Men hur var det nu. Vaccin mot kikhosta. Och difteri. Och stelkramp.
Är de säkra och effektiva? Har mycket mer men detta blir ett litet smakprov

Barn har alltid varit dem som på masskala vaccinerats. Eventuella biverkningar kan ofta skyllas på genetik och att barnet blivit sjuk ändå – dvs beror det inte på vaccinet.
Sen ett par år tillbaka massvaccinerar man vuxna. Ibland helt friska, utan några problem med hälsan. När dessa sedermera blir sjuka på diverse sätt och ibland värre än så råkar dö blir ett problem som varit med oss otroligt länge så mycket mer tydligt och det går inte längre att blunda för det.
Ingenstans har jag någonsin påstått att alla har negativa effekter av vaccin. Mörkertalet är dock stort.
Vaccinationen kopplat till Corona har öppnat ett gigantiskt fönster för osanningar, mörkläggning och korrupta studier för gemene man att titta in i.

I detta finns en media som aldrig lyft ett finger för att granska läkemedelsindustrin. De med flera har möjliggjort fri gata för dessa företag och regeringar världen över att göra som man vill utan granskning från massmedia.

Smått som stort, helheten ska ut till folket. Information kan man kalla det. I detta fall kanske till och med informerat samtycke. När du tog din Covid-spruta, fick du informerat samtycke då? När du eventuellt skulle och storhandla i någon galleria och smidigt nog också fick din spruta (känns ju inte alls påstridigt, inte så kliniskt eller speciellt professionellt).

Gör din egen research.
Tack för din tid.

Lämna en kommentar