En uppdatering

Hej på er!

2024 är här sen en tid. Bloggen var allt annat än aktiv under slutet av 2023. 

Har börjat jobba igen efter ett år av föräldraledighet. Det är en delförklaring till mindre aktivitet i textform. En annan är att jag njuter av livet bortom all propaganda. Med vetskap om att allt ligger i ens egna händer och man själv är skaparen av sin egen verklighet kommer styrka samt en tro till just livet. Senaste åren har jag blivit starkare och friskare än någonsin. Knappt haft en sjukdag på  5 år och för varje år som går har jag färre sämre dagar sett till energi. Jag hittar mer och mer rätt med nyfikenhet till information och viljan att utvecklas. 

Research sker som vanligt på daglig basis. Har däremot inte haft något vidare sug efter att driva dubbla stolar senaste månaderna. Inget sug kommer alltid betyda mindre aktivitet men kommer aldrig lämna konceptet. 

Är också väl medveten om att det knappast är vinnande ur en ren statistisk / besökare-synpunkt men det är för mig sekundärt. Antalet besökare har faktiskt varit rätt okej 2023 (för vad webbplatsen är och att den nyss ’firade’ ett år) och med hur big tech och deras plattformar fungerar har man knappast några fördelar att hämta där gällande att kunna göra reklam för sig. Big tech och media pratar ju som bekant samma språk – lika barn leka bäst.

Primärt för mig är att fortsätta bygga en webbplats som ifrågasätter och i många fall visar medias brist på objektivitet. För att ta ett exempel. 

Jag tycker det är kul. Researchen har jag gjort hela mitt medvetna liv, mer eller mindre. Men det är klart att jaga ryggradslösa journalister och deras ansvariga utgivare, tillika ställa frågor till så kallade experter för att mötas med tystnad när frågorna blir relevanta kanske inte alltid är lika roligt. Hade gärna lagt några fler timmar av min egen tid på tv-spel än just den biten. Men så är det, det kallas livet.

Ursäkta lite personligt tema. Personligt dravel skulle man kunna kalla det.

Flera inlägg bör vara nära.

Tack för nu! 
Tack för din tid!

Lämna en kommentar