Dr Aseem Malhotra syns i BBC (!?)

Dr Aseem Malhotra tog själv två sprutor av den nya MRNA teknologin. Han promotade sprutorna i mainstream tv då han ansåg det vitalt att så många som möjligt skulle vaccinera sig.
Vad är det som är konstigt att han syns i mainstreama BBC? Om det nu är konstigt…

Mer bakgrund…

Sen dess har mycket vatten runnit under broarna. Aseem har inte varit lika populär i mainstream sen han började öppna ögonen för både det givna och det okända med den nya MRNA teknologin.

Att han för några dagar sedan var med på BBC. En av de största och även en av de största bovarna i många osanningar / ämnen man saknar objektivitet kring och ofta inte rapporterar om alls är i sig förvånande men kanske också säger en hel del om huvudpersonen själv. Att han sedermera fick ’peppra’ på med budskap vi inte ser i mainstream – finansierat i mångt och mycket av samma företag, personer och non-profits som sätter narrativet världen men då främst i väst. Här är klippet: https://www.youtube.com/watch?v=SrfEWsKMWfU

BBC var också föremål för protester för ett tag sen https://twitter.com/NikiRedpill/status/1614806828139057152?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1614806828139057152%7Ctwgr%5Eb2239cccef44c3427ca0aa01eb95ce33f945cb63%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnyadagbladet.se%2Futrikes%2Fbrittiska-statskanalen-nedklottrad-med-fotografier-pa-vaccinets-offer%2F som tydligt vilket visar ett rejält missnöje med hur mainstream agerat, i detta fall, under tiden de så kallade vaccinen rullats ut i Storbritannien. Här är mer om BBC finansiering från dem själva: https://www.bbc.co.uk/mediaaction/about/funding

Sanningen kommer långsamt ut. Låt se när svensk media, nationell som lokal ska börja försöka vända så man är på rätt sida historien. Detta med att vara på rätt sida historien har flera journalister världen över börjat försöka få det se ut som man var.

Gör din egen research.
Tack för din tid.

Lämna en kommentar